Теплозаощаджуючі матеріали для басейну.

29 октября 2020

Утеплення чаші басейну дієве та виправдане за витратами на композитних чашах. Утеплення бетонних чаш не дає значного ефекту. Основне охолодження басейну походить із поверхні дзеркала води.

Виробники нагрівачів для басейнів рекомендують використовувати тепло-зберігаюче накриття на басейні. Це зменшить втрати тепла з води басейну та зменшить витрати на нагрівання басейну. Є кілька різновидів накриттів басейну, що допомагають заощаджувати на нагріванні та додатково збільшуючи функціональність та безпеку експлуатації плавального басейну.
Тепло-зберігаюча плівка є простим, недорогим та ефективним рішенням. Закриваючи площу дзеркала води, бульбашкова плівка зменшує кількість випарів та втрати тепла. У комплекті зі скачувальним пристроєм полегшується процес закривання та відкривання басейну.


Жалюзі на басейні, крім функції хорошої теплової економії, при використанні прозорих ламелів додають тепла в сонячний день, забезпечують безпеку басейну, оберігаючи від потрапляння у воду дітей та свійських тварин. Процес відкривання та закривання басейну здійснюється електроприводом.


Хорошим варіантом покриття басейну є павільйон. Крім тепло заощадження та невеликого нагріву басейну, павільйон дає можливість користуватися басейном навіть у дощову погоду. Створюючи свій мікроклімат над басейном. У погожий день павільйон зсувається за межі басейну, дозволяючи повною мірою насолодитися плаванням у басейні.