Басейн під ключ: ціна

20 октября 2020

При плануванні будівництва басейну першим питанням є вартість будівництва басейну. Це потрібно для правильного визначення можливостей щодо підбору басейну.

Розрахунок вартості басейну процес складний і залежить від розміру басейну, обраної технології будівництва басейну та технологічного насичення.

Попередньо розрахувати вартість басейну, визначивши бюджет і підібравши під нього відповідний розмір, допоможе онлайн замовлення розрахунку вартості будівництва басейну на сайті «SwPool - Басейни & Обладнання»

: ЗАМОВИТИ РОЗРАХУНОК

Ціна басейну визначається вибором із двох технологій будівництва: монолітне бетонування або застосування незнімної бетонної опалубки або металопластикової. Другий варіант дозволяє скоротити терміни будівництва чаші басейну та трохи здешевлює за рахунок відсутності необхідності у збиранні опалубки для бетонування. Опалубкою в даному випадку є спеціальні пустотілі бетонні блоки або пластикова конструкція, в яких передбачена можливість армування та заповнення бетоном.

У вартості варіантів розрахунку буде дано кількість загальнобудівельних матеріалів для будівництва бетонної чаші, зовнішня та внутрішня гідроізоляція чаші басейну, оздоблювальні матеріали для чаші басейну: керамічна плитка, скляна мозаїка або плівка ПВХ для басейну. Фільтрування буде підібрано за об'ємом басейну.

Додатково до розрахунку дається оснащення басейну підводним підсвічуванням, теплообмінником для нагріву, оформлення бортовим каменем, встановлення пристрою для плавання проти течії та гідромасажу, теплозберігаюче покриття. У результат включені всі пуско-монтажні роботи з будівництва басейну та встановлення додаткового обладнання. До розрахунку не будуть включені: підготовка котловану для басейну, транспортні витрати з доставки матеріалів на місце будівництва, загальнобудівельні матеріали, оренда бетононасосу та інші витрати, що залежать від місця будівництва басейну.

Попередній розрахунок дає можливість оцінити витрати на будівництво та приступати до робіт з підготовки будівельно-монтажних схем басейну та планування етапів будівництва басейну.

Вартість розробки калькуляції матеріалів та обладнання, монтажних схем басейну для басейну буде включати: Конструктивні рішення, схеми розміщення заставних та прокладки трубопроводів, розташування обладнання та підключення, стилістичне рішення оформлення, матеріали та обладнання для фільтрування, нагріву та знезараження басейну.

Отримайте безкоштовну консультацію для визначення ціни басейну спеціально для Вас: по телефону +38 050 317 23 80,

поштою swpool@ukr.net або через форму запиту із сайту https://swpool.com.ua/

Чекаємо на Ваші запити!